Kontakt

info@ettkilosocker.se

Nästa högtid

Skolavslutning

Allmänt

Samtliga produkter görs för hand i livsmedelsgodkänt kök, beläget hemma i min villa. Tillverkningen sker i eget kök, inte i hushållets vardagliga. Alla steg görs för hand, vilket innebär att produkten du får hem kan skilja sig utseendemässigt från produktbilden.


Beställning

Du beställer via ettkilosocker.se/webbshop och bekräftelse skickas till den angivna mejladressen. Alla beställningar är bindande. Det är därför viktigt att du kontaktar mig på info@ettkilosocker.se om du har råkat lägga en order av misstag.


Priser

Samtliga priser anges i SEK och inklusive 12 % moms. Avgift för frakt tillkommer, du väljer alternativ i kassan.


Betalningsalternativ

Betalning med Payson
Betalning sker enkelt och tryggt med Payson. Du behöver inte ha ett konto hos Payson sedan tidigare för att kunna betala. Slutför köpet direkt med VISA, MasterCard samt de svenska bankerna Swedbank, SEB, Nordea, Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Skandiabanken och Sparbanken Syd. Du kan också välja att betala i efterhand på faktura eller att delbetala över 3-24 månader. Payson håller höga säkerhetskrav och för alla kortbetalningar används 3D-secure teknik. Flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet sedan 2004. Läs mer här: Payson

Betalning mot faktura
Vi erbjuder betalning mot faktura i samarbete med Payson.
Betalningsvillkor är 14 dagar. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs. Företag som betalar mot faktura måste vara registrerade i Sverige och ska betala fakturan inom 30 dagar. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickas en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.
Läs mer om villkoren här.

Information om pantsättning
Vid betalning mot Faktura kommer fakturan att pantsättas till Svea Bank AB, 556158-7634.


Leverans

I kassan kan du välja mellan att få din order skickad eller att hämta den hos Ett kilo socker i Motala. Väljer du att få den skickad sker det med Postnord, beställningar skickas vanligtvis tisdagar och onsdagar för att du ska hinna få den före helgen. Väljer du avhämtning kommer du att kontaktas med info om möjlig tid och plats.

Kostnad för frakt tillkommer, och syns i kassan. Ett kilo socker ansvarar inte för Postnords eventuella fel. I sällsynta fall tappar fraktföretagen bort paket, kontakta i så fall Ett kilo socker så reklamerar jag.
Om du av någon anledning inte har hämtat ut ditt paket på PostNords serviceställe inom 6 dagar kommer det att returneras. För ej uthämtade paket debiteras en avgift på 69 kronor. Den avgiften debiteras i efterskott.

Tänk på att chokladprodukter är känsliga för värme. Är temperaturen ute över 17 grader kan Ett kilo socker därför inte garantera att produkterna kommer fram intakt, då jag inte har möjlighet att skicka med kylfrakt. Ett kilo socker tar inte ansvar för skador som uppkommer i samband med värme.


Information om ångerrätt
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden. Enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) gäller inte ångerrätt för livsmedel och andra dagligvaror. Du har alltså ingen ångerrätt för köpta varor hos Ett kilo socker.


Reservation

Ett kilo socker reserverar sig för eventuella fel i priser och innehåll på hemsidan.